Serviciile Armonie

Psihoterapie individuală

Îţi oferim un mediu securizat, în care confidenţialitatea primează, un spaţiu în care te poţi redescoperi cu adevărat. Vei avea ocazia să îţi explorezi personalitatea, să înţelegi atitudinea apropiaţilor faţă de tine şi să elimini experienţele negative care te-au acaparat perioade îndelungate de timp.

Detalii

Psihoterapie de cuplu şi familie

Probabil în relaţia ta există certuri frecvente. Sau vă confruntaţi cu aspecte deranjante ce continuă de ceva vreme, cauzând tensiuni şi resentimente. Dacă nu aţi avut succes în demersul vostru de a le rezolva, folosiţi cuvinte sau acţiuni ostile care cauzează durere emoţională sau fizică, şedinţele de psihoterapie, realizate în clinica noastră sau prin terapie online (Skype), reprezintă un real ajutor.

Detalii

Psihoterapie şi consiliere copii

«A creşte mare» poate fi o experienţă copleşitoare pentru copii şi părinţii acestora. Întregul traseu poate provoca anxietate, depresie sau probleme de comportament, iar, ca părinte, te întrebi cum veţi face faţă acestei provocări astfel încât să eviţi regresul pe toate planurile.

Detalii

Psihologie clinică

Pentru a se redescoperi şi pentru a putea evolua personal şi profesional, este indicat pentru fiecare persoană să apeleze la o evaluare individuală realizată de către un specialist. Această evaluare relevă dizarmoniile de personalitate sau disfuncţionalitatea patologică.

Detalii

Consiliere psihologică

Te afli într-o situaţie de impas cu privire la rezolvarea unor situatii de criză, sociale, profesionale sau familiale. Consilierul clinicii noastre te va însoţi în drumul tău de a învăţa cum trebuie controlată o situaţie de criză şi te va ajută să găseşti soluţia cea mai potrivită.

Detalii

Educație perinatală

Vei deveni mamă și dorești să fii pregătită pentru provocările ce vor urma după venirea noului membru al familiei. Serviciile noastre dedicate proaspetelor mame oferă informațiile necesare pentru depășirea acestora.

Detalii

Consilierea pacienților cu boli potențial limitatoare de viață

Când o persoană dragă se confruntă cu o boală terminală, atât familia, cât și prietenii sunt profund tulburați. Cel mai bun sprijin pe care îl puteți oferi este contactarea unui psihoterapeut specializat pe astfel de obstacole care poate discuta cu acesta.

Detalii

Logopedie

Logopedia sau știința educării limbajului verbal, ajută individul prin integrarea sa armonioasă în societate deoarece omul are nevoie de dezvoltarea tuturor fațetelor limbajului (verbal, nonverbal), tulburarea oricărui aspect influențând adaptarea individului la mediu.

Detalii

Hipnoza clinică

Vi se intampla adesea sa simtiti ca ati devenit prizonierii propriilor probleme? Ati incercat diferite abordari in rezolvarea acestora, dar solutiile gasite par sa nu mai functioneze?

Detalii

Consiliere și psihoterapie online

Ești departe de casă, de țară și există obstacole pe care nu le poți depăși de unul singur? Atunci poți apela la sfatul specialiștilor noștri care te pot consilia și în mediul online. Aceste sedințe de psihoterapie funcționează similar cu ședințele realizate în incinta clinicii Armoniè. Trebuie doar să ne apelezi prin intermediul platformei Skype, iar unul dintre psihoterapeuți îți va oferi sprijinul de care ai nevoie.

Detalii