Evenimente

Învață mai multe despre cum îți poți armoniza viața

Ca în cazul fiecărui aspect important al vieții tale, și psihicul tău are nevoie de exerciții pentru a se putea dezvolta armonios. Iar, workshopurile și atelierele pe care le organizăm reprezintă cadrul ideal pentru a te redescoperi și a depăși diverse obstacole psihice. Fă primul pas către armonie!

Calendar 11.02.2017

Ora 10:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Divorțul-o experiență dureroasă

Afla care sunt pasii procesului de divort, dar si implicatiile psihologice specifice fiecarei etape, precum si abordarea corecta fata de fostul partner, dar mai ales fata de copii !

Calendar 14.02.2017

Ora 17:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Cele 5 limbaje ale iubirii

Cuvântul iubire este cel mai important în orice limbă. Suntem învăţaţi că iubirea este cea care face lumea să se învârtă, că este sublimă, că ne împlineşte, dar ce stă mai exact la baza acestor afirmaţii şi cum putem ajunge la a iubi şi a ne simţi iubiţi cu ad

Calendar 16.02.2017

Ora 18:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Vreau să mă simt bine cu cei de lângă mine

Starea noastră de bine, de satisfacție și împlinire, depinde pe lângă altele și de calitatea relațiilor pe care le avem cu cei din jur.

Calendar 24.02.2017

Ora 18:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Redescoperă-te prin dans!

Ați ales să mergeți împreună pe un drum, să explorați împreună viața, cu provocările și recompensele ei. Ați ales să formați un cuplu, bazându-vă pe dragostea pe care v-o purtați unul altuia. Însă, în tumultul activităților de zi cu zi, al problemelor, grijilo