Evenimente

Învață mai multe despre cum îți poți armoniza viața

Ca în cazul fiecărui aspect important al vieții tale, și psihicul tău are nevoie de exerciții pentru a se putea dezvolta armonios. Iar, workshopurile și atelierele pe care le organizăm reprezintă cadrul ideal pentru a te redescoperi și a depăși diverse obstacole psihice. Fă primul pas către armonie!

Calendar 24.01.2017

Ora 18:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Și totuși, cum facem alegeri?

Uneori viaţa ne pune în postura de a alege. Dar oare ştim să facem alegerile potrivite? Ce este mai important pentru noi? De multe ori avem sentimentul ca suntem constrânşi de ceea ce ni se întâmplă, ni se pare că nu avem opţiuni.

Calendar 27.01.2016

Ora 18:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Atelier de optimizare și dezvoltare personală

În prezent pentru a reuşi în viaţă avem nevoie de mai mult decât inteligenţă sub înţelesul clasic; deci este importantă cultivarea stimei de sine, a abilităţilor de relaţionare şi a creativităţii.

Calendar 26.01.2017

Ora 18:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Atelier de inteligență emoțională pentru adolescenți

Adolescenţa poate fi una din cele mai intense şi dificile perioade din viaţa fiecărui om, perioadă caracterizată prin multiple transformări, atât fizic cât mai ales psihic şi emoţional.

Calendar 10.02.2016

Ora 18:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Redescoperă-te prin dans!

E timpul să îți readuci în atenție corpul, și să îi oferi conștientizarea și grija de care are nevoie. Îți propun un atelier în care, prin mișcări simple, fluide, armonizate cu muzica, vei trezi părțile corpului tău obosite de muncă, blocate de la poziția la b