Evenimente

Învață mai multe despre cum îți poți armoniza viața

Ca în cazul fiecărui aspect important al vieții tale, și psihicul tău are nevoie de exerciții pentru a se putea dezvolta armonios. Iar, workshopurile și atelierele pe care le organizăm reprezintă cadrul ideal pentru a te redescoperi și a depăși diverse obstacole psihice. Fă primul pas către armonie!

Calendar 30.06.2016

Ora 18:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Discută despre fericirea în 2

Te invităm, cu drag, alături de partenerul tău sau partenera ta să discutăm despre fericirea din cuplul vostru.

Calendar 12.08.2016

Ora 17.30

Locatia Clinica Armoniè

Modulul I- Bucuria de a fi mamă. Despre echilibru

Subiectele abordate au fost legate de transformarile tale: fizice, mentale si emotionale; cum te percepi tu pe tine in noul rol, cel de mama; resurse si calitati importante in dezvoltarea si cunoasterea ta.

Calendar 31 .03.2016

Ora 18:00

Locatia Clinica Armoniè

Redescoperă-te, FEMEIE!-sesiunea 1

În cadrul workshop-ului nostru te vei cunoaște cu adevărat, vei învăța să te apreciezi și vei reuși să te dezvolți personal și profesional prin prisma acestui rol. Alege să trăiești intens, cu putere, entuziasm, bucurie și mulțumire rolul de femeie.

Calendar 20.01.2017

Ora 18:00

Locatia Clinica Armonie

Setează Obiective, planifică Rezultate

Există momente în viaţă care ne schimbă radical perspectiva: când ne angajăm pentru prima dată, când ne căsătorim, cănd devenim părinţi, când ne deschidem propria afacere. De cele mai multe ori aceste evenimente semnificative se întâmplă pur şi simplu. Cum am