Evenimente

Învață mai multe despre cum îți poți armoniza viața

Ca în cazul fiecărui aspect important al vieții tale, și psihicul tău are nevoie de exerciții pentru a se putea dezvolta armonios. Iar, workshopurile și atelierele pe care le organizăm reprezintă cadrul ideal pentru a te redescoperi și a depăși diverse obstacole psihice. Fă primul pas către armonie!

Calendar 23.04.2016

Ora 10:30

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Vreau să iert!

Oricând putem ierta. Singura condiţie este să conştientizăm starea de furie şi consecinţele sale negative şi să dorim să o înlăturăm. Poate fi mai greu decât crezi. Dar prin exerciţii terapeutice vei scăpa de orice sentiment de teamă, mânie sau durere şi vei experimenta starea de unitate cu semenii noştri.

Calendar 19.03.2016

Ora 10:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Curs de pregătire pentru naştere

Naşterea este una dintre cele mai puternice şi complexe transformări psihice prin care poate trece o femeie. Iar, întreg procesul de îngrijire a bebeluşului trebuie precedat de o consiliere completă în ceea ce priveşte modificările psihice şi fizice implicate.

Calendar 18.05.2016

Ora 18:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Redescoperă-te, FEMEIE!

Să te naști femeie este o adevărată binecuvântare. Iar, a trăi cu adevărat acest rol este minunat. A fi femeie implică atâtea bucurii, oportunități și momente minunate. Dar, ți-ai dat voie să simți, să trăiești, să fii o femeie adevărată?

Calendar 21.04.2016

Ora 18:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Atelier de relaxare

Stresul şi oboseala conduc la apariţia unei stări de disconfort, iar, pe termen lung, ne poate îmbolnavi grav. De aceea ar trebui să acordăm o atenţie sporită relaxării zilnice, care ar putea să ne facă viaţa mult mai uşoară, mai frumoasă şi mai sănătoasă.