Evenimente

Învață mai multe despre cum îți poți armoniza viața

Ca în cazul fiecărui aspect important al vieții tale, și psihicul tău are nevoie de exerciții pentru a se putea dezvolta armonios. Iar, workshopurile și atelierele pe care le organizăm reprezintă cadrul ideal pentru a te redescoperi și a depăși diverse obstacole psihice. Fă primul pas către armonie!

Calendar 26.04.2016

Ora 17:30

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Atelier de inteligență emoțională, destinat copiilor

Este importantă dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a ambelor tipuri de inteligență, atât intelectuală, cât şi emoţională. Îmbunătățirea celei emoțională îți dă posibilitatea să experimentezi și să trăiești o viață mult mai echilibrată, fericită și amplă.

Calendar 04.03.2016

Ora 12:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Terapie de grup pentru autocunoaștere - adulți

Dorești să-ţi descoperi propria persoană? Ai vrea să afli ce se ascunde în interiorul tău, cine ești de fapt și ce-ți dorești să faci în continuare? Dezvoltarea personală este mijlocul prin care poţi obţine toate aceste lucruri.

Calendar 12.03.2016

Ora 10:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Şcoala părinţilor

Prin acest curs vei căpăta încrederea de care ai nevoie pentru a-ţi creşte copilul frumos, ajutându-l să găsească soluţii la problemele ivite şi să se descuce în diferite situaţii fără a-i ştirbi personalitatea sau a-l scăpa de sub control.

Calendar 09.04.2016

Ora 10:00

Locatia Theodor Pallady, nr. 8, Iași

Cea mai importantă persoană din viaţa mea sunt eu!

Prea multe compromisuri. Simţi că alte persoane decid pentru tine. Şi astfel sentimentul de frustrare şi de disconfort se măreşte. Vrei să te cunoşti, să decizi şi să acţionezi singur pentru propria ta viaţă, la propriul loc de muncă sau în cadrul familiei tale.