Ruxandra Filipescu

 

Program

Miercuri: 15:00 - 20:00

Vineri: 15:00 - 20:00

 

Sunt Ada și sunt ceea ce sunt. Cuvinte mari, aparent, dar mă regăsesc mereu în căutarea a ceea ce reprezint cu adevărat, a ființei mele interioare care mă însoțește permanent în interacțiunile cu ceilalți.

Iubesc culoarea și sensurile umanității și continui să mă minunez în fața constelațiilor individuale cu atât de multe fațete. Sunt drumuri sinuase uneori, pe calea însoțirii celorlalți, dar la fiecare colț observ adevărul din ființa celorlalți și credința lor în propriile forțe. În fiecare om arde o flacară a umanității, iubirii, dreptății și adevărului. Chiar dacă personalitățile noastre se confruntă în lecțiile vieții, undeva, în adâncul identității un fragment de diamant pur strălucește în mii de reflexii ale cunoașterii.

Deoarece sufletul și mintea oamenilor sunt atât de fascinante și pentru că doresc să fiu călăuza care îi ajută să își descopere și fructifice resursele am decis să urmez calea psihologiei și psihoterapiei. Am dobândit cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-mi ajuta clienții să depășească obstacolele de care se lovesc pe parcursul vieții.

Servicii oferite:

  • Consiliere psihologică
  • Consilierea pacienților oncologici, cu boli cronice sau aflați în stadii finale ale vieții
  • Psihologie clinică (evaluări psihologice în probleme judiciare - divorț, încredințarea minorilor, penal)

Programează o întâlnire!

Trimite-ne un mesaj cu ziua şi ora în care doreşti să discutăm, iar noi îţi vom confirma în cel mai scurt timp.

CAPTCHA code