Monica Dobrea

 

Program

Luni - Miercuri

12:00 - 18:00

 

Sunt Monica si, inainte de a fi psiholog, sunt om si sunt impotriva suferintei de orice natura, intrucat aceasta nu reprezinta decat o alegere defectuoasa. Alegand sa deschizi usa cabinetului, vei avea deja un prim pas facut inspre reusita, vei intelege ca prezenta si constientizarea aparitiei unui dezechilibru necesita gasirea unor solutii. Vei deveni partenerul meu si impreuna vom forma o echipa gata sa exploreze resursele si potentialul inca neexploatat de care fiecare dintre noi dispunem.
    Un psihic sanatos inseamna si o viata de calitate. A apela la ajutor specializat inseamna curaj si schimbare. Schimbarea incepe cu tine ! Admir si valorizez actele de curaj si dorinta schimbarii, astfel incat te astept cu mult drag sa te ascult, sa te inteleg si sa iti intind o mana cand ai cea mai mare nevoie.
    Imi doresc sa cresc, sa ma dezvolt si sa pot cauta raspunsuri la propriile mele intrebari, de aceea consider ca a te putea vedea intr-o oglinda, fara a fi reflexia deformata cauzata de ganduri irationale, este un act de intelepciune pe care il voi onora prin demersul terapeutic marcat de experimentarea bucuriei autocunoasterii. Sa nu mai amanam nicio secunda sansa de a ne raporta la sine matur si asumat !

SERVICII OFERITE:

1. Evaluare clinica si psihodiagnostic:
- copii si adolescenti
- adulti

2. Psihoterapie ( hipnoza clinica si terapie eriksoniana ):
- individuala a copiilor si adolescentilor
- individuala a adultului
- de cuplu
- de familie 

Programează o întâlnire!

Trimite-ne un mesaj cu ziua şi ora în care doreşti să discutăm, iar noi îţi vom confirma în cel mai scurt timp.

CAPTCHA code