Liliana Timofte

 

Program

Joi: 16:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 14:00

 

Eu sunt aici pentru tine când te simți suprasolicitat, când simți că lupți singur împotriva tuturor.
Eu sunt aici pentru tine când ești speriat, când te îngrijorează viitorul tău și a celor dragi.
Eu sunt aici pentru tine de fiecare dată când corpul pare a-ți scăpa de sub control, când simți tensiune și ai uitat ce înseamnă relaxarea și pacea interioară.
Tu vrei să te cunoști, să înveți și să exersezi antrenamentul mental și relaxarea, iar eu te pot ajuta.
Eu sunt aici în momentele în care tristețea te copleșește și crezi că nu te potrivești nicăieri.
Sunt aici să te ajut dacă te simți respins și neînțeles de cei din jur.
Știu că dorești sa treci peste toate momentele dificile, să te regăsești, să crești, să te dezvolți, să-ți simți corpul luminat de fericire pură.

Aici este locul unde am putea spune ca te învățăm să te iubești înainte de a-ți corecta defectele, iar din această dragoste va izvorî autocunoașterea.
Acesta este locul în care te ajutăm să armonizezi gândul cu emoția, comportamentul, corpul și spiritul. Aici căutăm împreună resursele știute cât și pe cele ascunse în inconștient.
Tu ești cel care decide când să ceara ajutorul și totodată tu ești cel de care depinde propria stare de bine, de liniște interioară si exterioară.

Noi oamenii suntem la fel si totuși unici fiecare în felul lui, iar eu sunt aici să te ajut ca prin intermediul psihoterapiei integrative să iți exprimi unicitatea într-un mod vibrant, autentic si benefic pentru tine și cei din jur.

Psihoterapia integrativă  foloseste o varietate de tehnici terapeutice (relaxare si hipnoza,tehnici cognitive-comportamentale, tehnici NLP, tehnici din terapia corporală,tehnici din gestalt-terapie ș.a.), de unde pot fi alese cele ce se potrivesc cel mai bine pentru fiecare client în parte. Abordarea problematicii este multimodală: gand, emoție, corp, comportamente, inconstient, traume din trecut și se adresează celor care întâmpină greutăți, precum:

  • Anxietati(atacuri de panică, fobii, tulburări obsesiv compulsive)
  • Depresie
  • Stres și epuizare
  • Probleme de comunicare și relaționare
  • Probleme în luarea deciziilor
  • Anorexie, bulimie
  • Tulburări de comportament

Programează o întâlnire!

Trimite-ne un mesaj cu ziua şi ora în care doreşti să discutăm, iar noi îţi vom confirma în cel mai scurt timp.

CAPTCHA code