Andreea Amănălăchioaie

 

Sunt Andreea, în continuă dezvoltare şi cunoaştere personală şi am pornit pe acest drum cu gândul că sunt la fel ca mulţi alţii. De fapt, sunt la fel, dar infit de diferită de oricine. Am descoperit, că suntem, poate, asemănători sub aspectele biologice, dar fiecare este un unicat.
Îmi place să cred că, deşi, sunt la început de drum am de oferit celorlaţi principalele trei lucruri pe care le văd ca fiind esenţiale: înţelegere, suport şi posibilitatea de a-i asculta. Nu de puţine ori, avem nevoie de o mângâiere, de un cuvânt rostit cu bunătate sau să ştim că este cineva care să poată să se focuzeze doar pe nevoia noastră. Aceste persoane există, fie în jurul nostru, fie în fiinţa noastră. Astfel, pentru a primi trebuie să putem oferi la rândul nostru. Cel mai frumos dar este că ne putem dărui exact aşa cum suntem în fiecare moment.
Îmi urmez vocea interioară şi vreau ca în fiecare moment să fiu cea mai bună versiune a mea, iar fiecare decizie cea mai bună. Sper să inspir şi pe alţii în drumul lor spre autocunoaştere.

 

Programează o întâlnire!

Trimite-ne un mesaj cu ziua şi ora în care doreşti să discutăm, iar noi îţi vom confirma în cel mai scurt timp.

CAPTCHA code