Ana-Maria Sandu

 

 

Program

Vineri:    16:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 14:00

 

Eu sunt Ana-Maria şi cred în oameni. Faptul de a fi psihoterapeut mi-a deschis în faţă un drum al cunoaşterii, atât de sine cât şi a celorlalţi. Un drum greu, dar frumos! Şi plin de satisfacţii. 
Cred că fiecare individ are un potenţial imens şi are resurse pentru a trece peste situaţiile problematice care la un moment dat vor apărea în viaţa sa. Eu ca individ pot fi ceea ce vreau eu să fiu, doar că trebuie să fiu prezent, să înţeleg şi să învaţ din ceea ce viaţa mă face să trăiesc. Lucrurile nu ar trebui să stea într-un anumit fel ci lucrurile sunt aşa cum sunt. Ceea ce pe mine mă face fericit, pe tine poate te supără. Important este ca eu să mă simt mulţumit si confortabil, să fac lucrurile care imi plac şi să mă bucur de fiecare moment din viaţa mea. Aşa cum după orice noapte urmează o nouă zi, aşa se întamplă şi cu problemele noastre, care la un moment dat vor avea o rezolvare. Cineva spunea că nu ar trebui să ne bucurăm peste măsură pentru o anumită reuşită, deoarece sigur va urma şi o dezamăgire după. Dar nici să dramatizăm o întamplare negativă, deoarece după aceasta va urma şi un lucru frumos. 

Eu cred că e bine să ne bucurăm de momentele prezente şi să fim conştienţi de faptul că viaţa nu este plină doar de bucurii şi nu putem avea pretenţia de a fi doar fericiţi. O mâncare nu este cu adevărat gustoasă dacă are doar un ingredient predominant, trebuie să aibă şi un pic de zahăr, şi un pic de sare şi poate şi ceva amar. 
Viaţa m-a învăţat că atunci când spun că nu mai pot, de fapt mai pot încă pe atât. Dar ceea ce mă face să merg mai departe este faptul că am căutat, m-am întrebat şi până la urmă am găsit în interiorul meu resursele necesare de care am grijă. Îmi place să cunosc oameni, să învăţ lucruri noi, să călătoresc, să mă bucur de lucrurile mărunte, să văd bucuria pe faţa persoanelor din jurul meu, să dăruiesc. De suferit nu îmi place să sufăr, cum nici unei persoane nu cred că îi place, dar ştiu că din suferinţă s-au născut lucruri frumoase şi lucruri care m-au făcut să cresc. Şi sunt încă aici deoarece drumul vieţii este lung şi mai am atât de multe de aflat şi de trăit! Tu, ce faci cu viaţa ta?

 

Programează o întâlnire!

Trimite-ne un mesaj cu ziua şi ora în care doreşti să discutăm, iar noi îţi vom confirma în cel mai scurt timp.

CAPTCHA code