Ana-Maria Ceornea

 

Program

Luni - Vineri

13:00 - 19:00

 

Sunt Ana, o ființă care trăiește fiecare zi ca pe o experimentare, ca pe un dar pe care viața mi l-a dat! Sunt mereu în căutarea și descoperirea mea de cel puțin șapte ani și-mi place asta. Îmi mai place și să lucrez cu oamenii, să comunic cu sufletul lor, să creez zi de zi relații sănătoase.

Deviza mea este ”Ești ceea ce crezi că ești!” și asta mi se potrivește mereu cel mai bine.

Sunt și psihoterapeut, iar asta e meseria care mă împlinește și îmi completează bucuria din fiecare zi. Am ales drumul cunoașterii și redescoperirii permanente a propriei persoane și mi se pare că această căutare devine din ce în ce mai profundă și mai minunată. Au fost persoane, la începutul călătoriei mele, care m-au susținut să văd și să mențin drumul drept al cunoașterii personale, iar asta m-a ajutat enorm și le mulțumesc.

La rândul meu, fac același lucru, descopăr în fiecare zi oameni minunați care doresc să-și vadă și creeze propriul sens și propriul drum.  Foarte importante pentru mine sunt liniștea sufletului, bucuria de a trăi și iubirea propriei persoane. Cultiv zi de zi aceste minuni și viața mi se pare extraordinară!

Sunt EU din ce în ce mai mult, pe zi ce trece și asta îmi dă libertatea și iubirea de care am nevoie! Sunt un călător, dar în același timp, un suveran al propriei mele vieți. Sunt o ființă creatoare, ce își croiește fiecare zi în manieră proprie și asta-mi place teribil!

Servicii oferite:

Programează o întâlnire!

Trimite-ne un mesaj cu ziua şi ora în care doreşti să discutăm, iar noi îţi vom confirma în cel mai scurt timp.

CAPTCHA code