Blog

Propria persoană

Descătușarea sentimentelor

Toți oamenii se înfurie din când în când. Mânia este o emoție onestă. Dacă nu este manifestată deschis, ea se va manifesta în interiorul corpului, dând naștere unei boli sau a unei afecțiuni.

Propria persoană

DIABETUL- boala LIPSEI bucuriei și a iubirii

Dat fiind faptul că, zahărul simbolizează iubirea, tandrețea, afecțiunea, diabetul semnifică sentimentul de tristețe interioară. Este vorba despre o lipsă de o anumită iubire, deoarece am nevoie, din cauza rănilor anterioare, să controlez mediul în care trăiesc și oamenii din jurul meu. Trăiesc o stare de abstinență afectivă.

Propria persoană

Calea iubirii, calea fricii

Iubirea nu are așteptări. Teama este plină de așteptări. Atunci când te temi, faci tot ceea ce faci pentru că te aștepți să fii nevoit, dar te aștepți ca și ceilalți să facă același lucru. așa se explică de ce teama rănește atât de ușor, în timp ce iubirea nu rănește pe nimeni. Noi avem așteptări, iar dacă acestea nu se împlinesc, ne simțim răniți, nu ni se pare drept.

Propria persoană

Cum să iubești copilul interior

De aceea, este bine să învățăm să ne acceptăm în totalitate, exact așa cum suntem, inclusiv cu slăbiciunile noastre, cu acea parte din ființa noastră care face prostii, căreia îi place să glumească și să se strâmbe, cu acea parte care se simte speriată.

Propria persoană

Respectul de sine-sistemul imunitar al conștiinței

Dacă mă respect pe mine și le cer celorlalți să mă trateze cu respect, trimit semnale și mă comport astfel încât ceilalți să reacționeze adecvat. Când aceștia o fac, reîntăresc și confirm comportamentul meu inițial. Dacă îmi lipsește respectul față de mine și accept lipsa de amabilitate, abuzul sau exploatarea din partea celorlalți ca fiind ceva firesc, transmit inconștient un mesaj, iar ceilalți mă vor trata așa cum mă tratez și eu. Când se întâmplă acest lucru, iar eu nu fac nimic să îl schimb